| BLA BLA BLA | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gasha *~*NAPREDUJES*~*
Broj poruka : 372 Godina : 29 Location : Nis Job/hobbies : skola Humor : nije mi jasno sta treba da se napise Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 5:15 pm | |
| | |
|
| |
Gasha *~*NAPREDUJES*~*
Broj poruka : 372 Godina : 29 Location : Nis Job/hobbies : skola Humor : nije mi jasno sta treba da se napise Datum upisa : 15.02.2008
| |
| |
Gasha *~*NAPREDUJES*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 5:23 pm | |
| Jao pa ja imam i da crtam iz muzickog.A one strelice za taktirenje cu da prepisem posto ja to ne znam | |
|
| |
Gasha *~*NAPREDUJES*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 5:25 pm | |
| Sve ste otisleeeeeee | |
|
| |
lizzy *~*SUPER SI*~*
Broj poruka : 1019 Godina : 30 Location : belgrade Job/hobbies : smaranje sebe i ostalih Humor : na vrhuncu Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 5:53 pm | |
| nismpo ja sma se vfratila mada mislim da cu ubrzo morati da odem da ucim biologiju | |
|
| |
Gasha *~*NAPREDUJES*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 6:01 pm | |
| Mina je otisla | |
|
| |
lizzy *~*SUPER SI*~*
Broj poruka : 1019 Godina : 30 Location : belgrade Job/hobbies : smaranje sebe i ostalih Humor : na vrhuncu Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 6:07 pm | |
| e postavila sam novu temu u ono kao TV idi vidi pa reci nesto ako znas koji je to kanal uopste LOLLOL | |
|
| |
lizzy *~*SUPER SI*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 7:15 pm | |
| | |
|
| |
Shizzy* THE BEST ADMIN IN THE WORLD
Broj poruka : 1219 Godina : 30 Location : BEOGRAD Job/hobbies : SKOLA I PISKARANJE Humor : LOL....BAS SMESNO Datum upisa : 14.02.2008
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 7:49 pm | |
| eeeeee ana nisam mislila da ces tako da reagujes?!!!!? | |
|
| |
lizzy *~*SUPER SI*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 7:54 pm | |
| pa sta cu kad je tuzna no hope no love no glory no HAPPY ENDING................... | |
|
| |
Broj poruka : 1219 Godina : 30 Location : BEOGRAD Job/hobbies : SKOLA I PISKARANJE Humor : LOL....BAS SMESNO Datum upisa : 14.02.2008
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 8:00 pm | |
| bas tako !!!
kazes najtuznija koju si procitala a ti si tako mnogo knjiga pa procitala | |
|
| |
lizzy *~*SUPER SI*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 8:05 pm | |
| cuti tu jesam svih 14 delova cice i 4 dela cace face
i mnogo drugih moli mun,grozni gasa,ko je maznuo moj sir,harry potter 1,razne lektire,RANE(pola knjige)to je istinita prica o zivotu ANTHONY KIEDIS-a pevaca iz grupe RHCP,
i svasta jos samo se ne secam inace ne volim da citam ali citam samo kad je neka zanimljiva knjiga u pitanju!!!!! | |
|
| |
lizzy *~*SUPER SI*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 8:50 pm | |
| Bila jednom jedna mala kucica na velikom brdu ....i njoj su zivele baba i njena unuka. Ali je baba bila invalid... njena unuka nije ali je bila bezobrazna pa je napustila babu-invalida jer je imala veliku zelju i zelela je da je ostvari.... Htela je da bude foto model (bila je ruzna) u parizu.da ode kod dede(koga je baba oterala mnogo je pio),tate,mame bogatasa na njenom putu je srela jednu prelepu devojku koja je takodje zelela da postane model... i odlucila da je ubije... Ali nije uspela...pa su stigle u pariz zajedno...... tada je pokusala da je gurne pod bus....ali je bus zakocio na vreme....Posle su otisle kod bogatasa ali bogatas je umro u medjuvremenu.... Bogatasa je vise:mama tata i deda.deda je umro posto je pio Mama i tata su jos uvek bili zdravi,zivi i srecni.... kad su ugledali svoju cerku uzviknuli su -ZVEZDICE MOJA PA GDE SI DO SADA ?- A ona je rekla:"Seljaci!Ubili ste dedu!!!"I isterala ih iz kuce i onu devojku sa njima Narednih nekoliko dana nije znala sta da radi..ali onda joj je sinula ideja.......pevace na ulici!!!!! sutradan je pocela da skuplja prve pare... ........a kod tebe su jos uvek moje gacice!!!!!!!.........
zavrsila je pesmu a ljudi na ulici su joj aplaudirali dok su je neki pljuvali... mislim vecina ju je pljuvala ali njoj to nije smetalo posto je skupila dovoljno novca da.. kupi bombu i raznese ceo grad...ali je bomba poletela I IDEJA JOJ NIJE USPELA PA JE POKUSALA SA DINAMITOM...ali ni to nije uspelo... Odlucila je da odmori kad u trenutku kad je legla zacula je vrisak. neki nepoznati covek je sobarici zabo noz u ledja..... Plutajuci u toj krvi naucila je da pliva i roni pa se upisala na plivanje i pocela intenzivno da trenira sve dok nije..... dosla modna kreatorka chanel i odvela je kod nje Ponudila joj je da radi kao fotomodel... posto nije imala sta da pokaze morala je na operaciju raznih delova trela kako bi izgledala SEXY.. Operacija grudi se zakomplikovala...jedna sisa joj je bila veca od druge na neki nacin imala je rak dojke,operacija usta nije bila losa.... pa je odlucila da slika samo usta....
slikala se uglavnom za kozmeticke kataloge promovisuci razne karmine i sjajeve............
DOSADASNJI DEO NASE PRICE AE PISITE DALJE BICE EXTRA........ | |
|
| |
Mizzy :-) THE BEST ADMIN IN THE WORLD
Broj poruka : 958 Godina : 30 Location : Beograd Job/hobbies : pricanje telefonom Humor : hehe Datum upisa : 14.02.2008
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 9:38 pm | |
| extra je! Samo jeca nije plakala za Tesu.... | |
|
| |
Gasha *~*NAPREDUJES*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 10:35 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 10:37 pm | |
| ma ima mene zasto nece da se pojavi ovo za admina sto sam namestila???? | |
|
| |
Gasha *~*NAPREDUJES*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 10:39 pm | |
| Bilo je tu.Ne radi MFC!Tesko meniiiii!Aaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 10:43 pm | |
| | |
|
| |
Gasha *~*NAPREDUJES*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Uto Mar 18, 2008 10:45 pm | |
| Ju sto si ljuta! | |
|
| |
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Sre Mar 19, 2008 2:27 am | |
| ma nisam ljuta....nego me nervira!!!! uzas!!!!
a ti bi trebalo da si happy popravljen je MFC | |
|
| |
Broj poruka : 958 Godina : 30 Location : Beograd Job/hobbies : pricanje telefonom Humor : hehe Datum upisa : 14.02.2008
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Sre Mar 19, 2008 3:58 pm | |
| sta je MFC? | |
|
| |
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Sre Mar 19, 2008 5:11 pm | |
| E Djape sta ima novo? Sto nisi bio u skoli? | |
|
| |
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Sre Mar 19, 2008 6:58 pm | |
| MFC JE MIKA FAN CLUB
LOL nisam ni mislila da znas.... e djape deonde estas? | |
|
| |
lizzy *~*SUPER SI*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Sre Mar 19, 2008 9:27 pm | |
| ooooooooooooooooo djape posto sam bila redar prijavila sam te kao odsutnog LOOll
e je si li bolestan? | |
|
| |
Gasha *~*NAPREDUJES*~*
| Naslov: Re: BLA BLA BLA Sre Mar 19, 2008 11:01 pm | |
| Mina ti slusas Miku.Jao.(a nisam ni ja znala u pocetku)(nisam znala ni sta je LICM ) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: BLA BLA BLA | |
| |
|
| |
| BLA BLA BLA | |
|